ON THE STREET WITH GIVENCHY

Včera som si povedala, že čas medzi skúškamii strávim v nákupnom centre a kúpim ešte nejaké darčeky, možno popozerám výpredaje. To bol, prosím pekne, 17. december a to, čo som zažila v nákupnom centre v Banskej Bystrici bolo neuveriteľné. Začalo sa to tým, že som nemala kde zaparkovať. Po pár desiatok minútach a kope hroznového cukru na nervy som konečne zaparkovala. Povedala som si, veď je čas obeda… Ani vo sne by mi nenapadlo, že už môže byť v obchodoch také nákupné šialenstvo. Všetky predajne praskali vo švíkoch, k stojanom so zlacneným tovarom sa absolútne nedalo dostať a ísť do kníhkupectva by bolo hotové utrpenie. Všimla som si ale, že ľudia naozaj kupovali všetko. Akoby zabudli na užitočnosť darovaných vecí a to, že nezáleží na ich počte. Bezhlavo kupovali všetko, čo bolo v zľave a ani nepomysleli na to, že Vianoce sú úplne o niečom inom. V dnešnej dobe je to už klišé, no ja som sa znova samej seba spýtala, kde to spejeme.

Skúsme sa na chvíľu zastaviť a pouvažovať, čo naozaj každý chceme na Vianoce. Zdravie, lásku, pokoj, harmóniu, skvelé koláčiky, teplo domova, najbližších po svojom boku, pozeranie rozprávok… Načo kupovať elektroniku, drahé parfumy, zbytočnosti. To si každý, keby chcel, kúpi aj sám. V dnešnej uponáhľanej dobe chce každý, aby mal deň minimálne 30 hodín. Každý sa niekam ženie a sotva má kúsok voľného času. Práve čas je teda momentálne to najvzácnejšie. Darujte preto tieto Vianoce vysoko nemateriálny darček. Svoj čas. Čas, ktorý by ste strávili hraním počítačových hier, vysedávaním v baroch či niekde inde a nie doma. Vypnite mobil a počítač, nasaďte si úsmev a mikulášsku čiapku a tieto Vianoce sa staňte Ježiškom/Santa Clausom práve VY!

Čo sa týka outfitu, užívam si (aj keď so znepokojením), že je 18. december a vonku skoro 10 stupňov. U môjho Jajka v skrini som našla skvelú pánsku košeľu Givenchy, ktorú mu asi zoberiem, lebo presne takúto bielu kvalitnú košeľu pánskeho strihu hľadám už asi tak storočie. Viazanku mi zasa dala starká a úžasne nahradí akýkoľvek náhrdelník a pôsobí veľmi chic.

1IMG_36582

SHOP MY LOOK:

38810 166678 529313 503472700_model_1 azz22204_black_default_xl_2 michael-kors-brown-monogram-clutch-lc-20432-121963-1-2 (1)image2xl

3 IMG_36925   IMG_3717 (2) IMG_3741

5 komentárov

  • Reply
    svetlane.
    18. decembra 2014 at 17:47

    Krásný outfit jsi vytvořila 🙂
    Líbí se mi to.

    http://assecondmoments.blogspot.com

  • Reply
    Floortje
    20. decembra 2014 at 15:57

    Love your shirt with bowtie

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

  • Reply
    Jane
    20. decembra 2014 at 17:37

    Wow! Amazing!

    http://thebagmaniac.blogspot.com

    Follow me on bloglovin

    Facebook page

  • Reply
    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    20. decembra 2014 at 20:34

    Krásny svieži outfit 🙂 Takútio blúzku by som chcela tiež 🙂

    ℓα ℒιcσrηe – ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ❈ CHRISTMAS GIVEAWAY ❈

  • Reply
    Dušan
    29. decembra 2014 at 21:37

    Skvelý outfit ! A tá košela !!! Inak, síce nie v BB ale pracujem v NewYorker-i a môžem potvrdiť, že čím bližšie boli vianoce, ták tým horšie veci a väčšie hlúposti ľudia kupovali. Predávalo sa naozaj aj to, čo inak dva mesiace stálo prachom…

  • Leave a Reply

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.